AcasăNewsInstanta a decis: Iubitul Elenei Udrea, condamnat cu suspendare

Instanta a decis: Iubitul Elenei Udrea, condamnat cu suspendare

La cateva saptamani de cand fosta sefa a PMP si-a aflat decizia in prima instanta, in „Gala Bute”, si iubitul sau, Adrian, a primit o hotarare din partea magistratilor, acesta din urma in procesul in care a fost judecat pentru conducere a unui autoturism avand permisul suspendat.

Deunazi, magistratii de la Judecatoria Buftea au decis condamnarea la sase luni de inchisoare cu suspendare in cazul lui Adrian Alexandrov. Cum decizia nu este definitiva, tanarul partener de viata al Elenei Udrea are la dispozitie 10 zile pentru a o ataca prin apel.

Iata ce au anuntat judecatorii pe portalul instantei:

„Solutia pe scurt: In baza art. 396 alin. 1 si 4 C.pr.pen. rap. la art. 83 C.pen., stabileste pedeapsa de 6 luni inchisoare in sarcina inculpatului ALEXANDROV ADRIAN, pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, prev. de art. 335 alin. 2 C.pen. In baza art. 83 alin. 1 C.pen., amana aplicarea pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere stabilit in conditiile art. 84 C. pen., de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. In baza art. 85 alin. 1 C.pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere: a) sa se prezinte la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Ilfov, la datele fixate de acesta; b) sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, precum si intoarcerea; d) sa comunice schimbarea locului de munca; e) sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. In baza art. 86 alin. 1 C.pen., pe durata termenului de supraveghere, datele prevazute in art. 85 alin. 1 lit. c) – e) se comunica Serviciului de Probatiune de pe langa Tribunalul Ilfov. In baza art. 404 alin. 3 C.pr.pen., atrage atentia inculpatului asupra consecintelor nerespectarii masurilor de supraveghere si obligatiilor impuse si ale savarsirii de noi infractiuni in cursul termenului de supraveghere. In baza art. 274 alin. 1 C.pr.pen., obliga pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 10.04.2017.”

639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger