AcasăNewsInstanta a anulat cererea buclucasa depusa impotriva mai multor vedete: Andra si...

Instanta a anulat cererea buclucasa depusa impotriva mai multor vedete: Andra si Maruta au scapat de procesul de paternitate!

Procesul bizar intentat cantaretei Andra si sotului ei, Catalin Maruta, care au fost chemati la bara ca sa recunoasca un copil facut „la gramada”, impreuna cu alte cinci persoane, a fost inchis.

Anda si Catalin Maruta au fost dati in judecata de un presupus fiu nelegitim

Tribunalul Bucuresti a decis sa anuleze cererea buclucasa formulata de Stelian Popa, in care acesta cerea stabilirea paternitatii. Dupa cum „National” a relatat saptamana trecuta, Andra si Catalin Maruta fusesera dati in judecata pentru a recunoaste un copil „din flori”. Inca de la primul termen, judecatorii au decis sa inchida dosarul, mentionand ca se „anuleaza cererea formulata de reclamantul Popa Stelian. Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicarea incheierii”. Deci, reclamantul mai are, totusi, o sansa sa ajunga la pieptul Andrei…

Victimele sistemului

Pe langa Andra si Catalin Maruta, in procesul de stabilire a paternitatii fusesera chemati in fata instantei si milionarul Remus Truica, afaceristul Irinel Columbeanu, fosta sotie a acestuia, Monica Gabor, jurnalista Mara Banica si Mihaela Ispas, alias „Nikita”. Toti pentru acelasi lucru: sa recunoasca faptul ca sunt parintii lui Stelian Popa. Acest proces demonstreaza inca o data ca, din cauza sistemului actual, orice persoana poate sa dea pe cineva in judecata, intrucat plangerile pot fi depuse online, sub protectia anonimatului, expediate de la adrese de email care pot fi facute in cateva minute. Asa cum s-a intamplat si la moartea maestrului Sergiu Nicolaescu, atunci cand un presupus fiu a incercat sa opreasca incinerarea, deschizand doua procese.

author avatar
Narcis Voica
2.136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger