Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inspectorii Concurentei, cu ochii pe serviciile comerciale de pe Otopeni

Inspectorii Concurentei, cu ochii pe serviciile comerciale de pe Otopeni

Autor:

Avand unele suspiciuni vizand activitatea comerciala din incinta Aeroportului Otopeni, in privinta unui posibil comportament anticoncurential, reprezentantii institutii conduse de Bogdan Chiritoiu au demarat o investigatie.

 

11888568 802319409889909 3358371423219898529 o aerop 720x479 Inspectorii Concurentei, cu ochii pe serviciile comerciale de pe OtopeniUn prim pas a fost deja facut, in sensul ca inspectorii au facut o inspectie neanuntata, prilej cu care, din cate se anunta luni din directia Consiliului Concurentei, au fost ridicate deja o serie de documente care au si inceput sa fie analizate de experti.

In vizorul specialistilor de la Concurenta au intrat atat Compania Nationala “Aeroporturi Bucuresti”, cat si Dnata Catering si Milenium Pro Design. Inspectorii au o banuiala in privinta unei eventuale intelegeri anticoncurentiale intre cele trei entitati, asa ca fac verificari pentru a vedea daca suspiciunea se certifica sau nu. Concret, institutia suspecteaza ca aceste companii “au restrictionat concurenta pe piata serviciilor comerciale din cadrul Aeroportului International „Henri Coanda” prin incheierea unor contracte de asociere in participatiune pe termen lung si care contin clauze ce pot avea efect anticoncurential”.

sursa foto: Facebook/BucAirports




Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!