AcasăNewsInspector scolar general, retinut de DNA/Director de liceu, sub control judiciar

Inspector scolar general, retinut de DNA/Director de liceu, sub control judiciar

Inspectorul Somesan

In baza unor acuzatii de abuz in serviciu formulate pe numele lor, procurorii anticoruptie din Tirgu Mures au decis, deunazi, retinerea si, respectiv, plasarea sub control judiciar a doua persoane care lucreaza in sfera Educatiei.

Inspectorul Somesan

Este vorba despre Stefan Somesan, inspector scolar general al Inspectoratul Scolar Judetean Mures, cercetat pentru abuz in serviciu daca funcționarul a urmarit obținerea unui folos pentru sine sau pentru altul si uzurparea functiei. Dupa ce deunazi a fost audiat, timp de mai multe ore, vineri urmeaza sa fie dus in fata magistratilor de la Tribunalul Mures, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce noaptea trecuta si-a petrecut-o in regim de retinere.

Cercetat in acelasi dosar este si directorul unui liceu din Mures. Si anume despre Zsolt-Jozsef Tamasi, cel care ocupa cea mai inalta functie de conducere in cadrul Liceului Teologic Romano -Catolic. Acuzat de abuz in serviciu, in forma continuata, barbatul a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, rastimp in care nu are voie sa-si desfasoare „profesia in exercitarea careia a savarsit fapta” si nici macar sa intre in incinta unitatii scolare amintite.

Acuzatiile au legatura cu infiintarea liceului cu profil teologic romano – catolic si, printre altele, transferarea unor clase de la Colegiul National „Unirea” la acest nou liceu.

sursa foto: punctul.ro

462 afisari

2 COMENTARII

  1. Il cunosc pe d-l Somesan inca din anii „90.DE cate ori a venit PSD la putere(si a fost mai tot timpul)dl Somesan a condus invatamantul din Mures.Poate era mai bine sa se pensioneze,dar nu s-a abtinut si a urmat-o intocmai pe VESNICA ANDRONESCU(Abramburica) Si-a cautat-o cu mana dansului.Nu stiu daca este vinovat,dar Banii si averea sunt „ochiul dracului”.Va iesi din sistem cu tini9cheaua de coada.Frumos……!

  2. Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: best73gold@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger