AcasăNewsInspector antifrauda, retinut

Inspector antifrauda, retinut

Desi lucreaza la Antifrauda, a ajuns sa fie in atentia procurorilor anticoruptie, acuzat de luare de mita. Protagonistul acestui caz este un inspector antifrauda in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala – Directia Regionala Antifrauda 5 Deva.

Barbatul a fost retinut miercuri de catre anchetatorii DNA timisoreni, care anunta ca in cursul acestei zile, inspectorul urmeaza sa fie dus in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Magistratii Tribunalului Timis voi fi cei care decid daca masura se impune sau nu.

Vizat de actiunea procurorilor este Alexandru Bogdan Cojocaru, acuzat de luare de mita, fiind denuntat la DNA de catre un om de afaceri. Din comunicatul DNA in care sunt prezentate detalii in privinta acestui caz rezulta, printre altele, faptul ca „in perioada 2015-2016, cu ocazia unui control ce se desfasura la o societate comerciala, inculpatul Cojocaru Alexandru – Bogdan, in calitate de inspector antifrauda in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala – Directia Regionala Antifrauda 5 Deva, a pretins cu titlu de mita de la un om de afaceri (denuntator in cauza) foloase materiale pe care urma sa le primeasca disimulat, prin intermediul unui interpus, in schimbul favorizarii firmei respective”. Mai mult, anchetatorii sustin, totodata, ca „inspectorul antifrauda nu a fost multumit de suma de bani oferita de denuntator, lasand sa se inteleaga ca cei 10.000 lei pe care a vrut sa-i remita omul de afaceri sunt prea putini”.

262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger