AcasăNewsInspector ANAF, luat la pumni in timpul unui control inopinat, in statiunea...

Inspector ANAF, luat la pumni in timpul unui control inopinat, in statiunea Predeal!

De la bal... la SPITAL! O nuntă din Neamţ s-a terminat prost pentru socrul mic. De ce era să-l omoare un invitat

Doi barbati au ajuns in arest, pentru 30 de zile, fiind acuzati de ultraj, mai exact ca ar fi lovit cu pumnul un inspector al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in timpul unui control la o societate comerciala din Predeal.

Potrivit oamenilor legii, cand reprezentantii firmei in cauza se asteptau mai putin, angajatul ANAF a venit sa faca o verificare. S-a intamplat duminica trecuta, respectiv pe 28 decembrie anul trecut. Doar ca, in loc sa ii fie aratate documentele solicitate, inspectorul a fost luat la bataie. „La data de 28 decembrie 2014, inculpatii au lovit cu pumnul persoana vatamata D.M., inspector ANAF, aflata in timpul exercitarii atributiilor de serviciu. Persoana vatamata efectua un control inopinat la sediul S.C. ”I” S.R.L., cu punct de lucru la baza partiei Clabucet din Statiunea Predeal”, se precizeaza, luni, intr-un comunicat al Ministerului Public.

Acuzati de ultraj, cei doi suspecti au fost arestari preventiv pentru 30 de zile, pe data de 30 decembrie 2014. In ciuda faptului ca au contestat masura dispusa de catre judecatorul de drepturi si libertati  din cadrul Judecatoriei Brasov, solicitarea le-a fost respinsa, la termenul din 5 ianuarie 2015, astfel ca barbatii vor ramane in arest preventiv.

foto: realitatea.net

541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger