Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inspectia Judiciara, inca o actiune disciplinara fata de Kovesi

Inspectia Judiciara, inca o actiune disciplinara fata de Kovesi

Autor:

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie a ajuns o data in plus in atentia reprezentantilor Inspectiei Judiciare.

 

codruta kovesi 350x232 Inspectia Judiciara, inca o actiune disciplinara fata de KovesiDe aceasta data, forul anunta ca a exercitat actiunea disciplinara fata de Laura Codruta Kovesi, in calitate de sefa a DNA, “pentru nerespectarea (…) confidentialitatii lucrarilor care au acest caracter, precum si a informatiilor de aceeasi natura de care a luat cunostinta in exercitarea functiei, cu exceptia celor de interes public, in conditiile legii, abatere disciplinara prevazuta de art. 99 lit. j) din Legea nr. 303/2004”. Concret, din cate se anunta vineri intr-un comunicat, inspectorii judiciari au avut in vedere faptul ca aceasta “a inserat in comunicatul de presa nr. 126/VIII/3/2018 pasaje din inregistrarile discutiilor purtate la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, despre care a luat cunostinta in exercitarea functiei si care constituiau probe intr-un dosar inregistrat la Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie”.

Totodata, s-a aflat faptul ca o decizie cu privire la raspunderea procurorului vizat de actiunea disciplinara in cazul de fata vor lua reprezentantii Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, catre care a fost trimis demersul IJ.

Aceasta esta a patra actiune disciplinara exercitata de IJ la adresa procurorului revocat din fruntea DNA-ului pe 9 iulie, prin decret semnat de presedintele Iohannis.


2 comentarii to Inspectia Judiciara, inca o actiune disciplinara fata de Kovesi

  1. Dorina

    In 2010 in fata casei a parcat un tir pe care scria -Teatrul de Papusi Tg. Mures- a stat vreme de vreo 3 ore… Nu intamplator am avut o vizita… Ultima … a acelei persoane… A venit neanuntata… Nu intamplator… O informatoare, utilizata in tara si peste hotare de serviciile noastre si probabil si ale altora… o folosita… in tot soiul de actiuni… O persoana smechera, dar sigur nu desteapta…

    Dupa ce a plecat am sunat la Teatru, nu aveau nici o piesa cu actori papusari din Tg. Mures… Au urmat si alte actiuni… cu consistenta!

    Justitiara si Justitia in actiune!

  2. Dorina

    Best Job!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!