Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inspectia Judiciara face un control la DNA

Inspectia Judiciara face un control la DNA

Autor:

O echipa formata din trei inspectori judiciari urmeaza sa efectueze, in perioada imediat urmatoare, un control la structura centrala a Directiei Nationala Anticoruptie.

 

inspectie 350x263 Inspectia Judiciara face un control la DNAVerificarile au fost incepute inca de luni, 16 aprilie, urmand sa se incheie pe 20 aprilie, pentru ca pana pe 25 mai sa fie transmis raportul controlului la Consiliul Superior al Magistraturii, au transmis reprezentantii Inspectiei Judiciare.

Este vorba despre un control “de remediere a deficientelor la Directia Nationala Anticoruptie”, din cate anunta aceeasi sursa, dispus de Sectia pentru procurori a CSM-ului, printr-o hotarare pronuntata in 31 octombrie.

Cat despre aspectele verificate, acestea sunt, conform comunicatului IJ, trei la numar: “cauzele mai vechi de un an de la data primei sesizari”, “cauzele repartizate spre solutionare procurorilor Doru Florin Tulus si Mihaiela Moraru Iorga” si, respectiv, “comunicari procedurale pentru anul 2016, in cazul solutiilor de clasare dispuse prin ordonanta si rechizitoriu, in privinta respectarii prevederilor art. 145 CPP”.

sursa foto: Facebook/Inspectia Judiciara    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!