AcasăNewsInspectia Judiciara cere suspendarea lui Negulescu

Inspectia Judiciara cere suspendarea lui Negulescu

Avand in vedere ca acest for face o cercetare in acest caz, pe fondul difuzarii, la un post TV, a unei inregistrari cu o voce atribuita anchetatorului de la DNA Ploiesti, intre timp plecat de la aceasta institutie si transferat la Campina, s-a anuntat ca din directia Inspectiei Judiciare s-a formulat o cerere in privinta procurorului Mircea Negulescu.

Si anume ca Inspectia solicita Consiliului Superior al Magistraturii suspendarea din functie a procurorului, pe durata desfasurarii acestei verificari.

Un anunt in acest sens a fost facut chiar din directia CSM, prin intermediul unui scurt comunicat. „Este abilitat sa aduca la cunostinta opiniei publice faptul ca, in cursul dupa-amiezii de azi, 17 februarie 2017, la Consiliul Superior al Magistraturii a fost inregistrata Nota Inspectiei Judiciare cu propunerea de suspendare din functie a domnului NEGULESCU MIRCEA, in prezent procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, pentru solutionare in raport de dispozitiile art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004, republicata”, suna precizarile facute de catre reprezentantii CSM-ului.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger