AcasăNewsInregistrare audio socanta: Copiii de la scoala Sandy Hook au fost ucisi...

Inregistrare audio socanta: Copiii de la scoala Sandy Hook au fost ucisi de doi tragatori!

O inregistrare a unui dialog intre politisti in primele patru minute ale carnagiului de la scoala Sandy Hook, Newtown, demonstreaza ca au fost doi tragatori, asa cum a sustinut o parte a presei americane.

Presa alternativa initial, apoi si o mare parte a presei „oficiale”, a avansat ipoteza ca in niciunul dintre ultimele atacuri armate din SUA nu a fost vorba de „tragatori singuratici”. Marturiile stranse „la cald” au aratat ca a mai existat cel putin o persoana care i-a insotit pe tragatori, ori un manipulator, ori tot un tragator! De unde ipoteza socanta ca cineva a orchestrat aceste masacre pentru a exista „motive temeinice” sa fie interzise armele de asalt si sa se instaureze un control riguros asupra detinatorilor de arme, pentru ca autoritatile si Administratia Obama se tem de revolte armate, pe masura ce criza financiara atinge cote maxime de stres.

Astfel, in inregistrarea de la Sandy Hook, se aude cand un politist raporteaza ca „un suspect a fost doborat”, apoi altul care spune ca un profesor a anuntat ca doua „siluete” au trecut pe langa sala de gimnastica si apoi ca acestia au inceput sa traga! Un alt politist raporteaza: „Vin spre mine, pe Kurt’s Way!”. „Ii vad, ii vad. I-am pus la pamant”, zice un alt politist. Ulterior, nimeni n-a mai pomenit de alti suspecti, nici in cazul Jokerului psihopat din Aurora, nici in cazul „deranjatului psihic” din Newtown. Acestia au ramas cu eticheta de „tragatori singuratici”.

[youtube]3E-Ix_aaDhg[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger