Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ingrijitoare de gradinita, cu TBC. Peste 100 de prichindei ajung la medic

Ingrijitoare de gradinita, cu TBC. Peste 100 de prichindei ajung la medic

Autor:

Parintii unor copilasi de gradinita s-au speriat la auzul vestii ca o ingrijitoare de la unitatea educationala la care au inscrisi copiii a primit diagnosticul de tuberculoza si ca se afla internata intr-un spital.

 

analize Ingrijitoare de gradinita, cu TBC. Peste 100 de prichindei ajung la medicCazul de TBC a aparut la gradinita numarul 3, cu program prelungit, ce face parte din cadrul unei scoli din Calafat. Odata ce a fost diagnositicata cu aceasta boala despre care se stie ca este una transmisibila, femeia a fost internata, iar la gradinita la care lucra s-au luat primele masuri. Si anume testarea atat a micutilor, cat si a celorlalti angajati ai gradinitei, printre ei si a educatoarelor. Conform gds.ro, este vorba de peste 110 de copii inscrisi la gradinita in cauza, care au ajuns deja sau vor ajunge, in prima parte a saptamanii, sa fie supusi testului care depisteaza posibila prezenta a TBC-ului in organism.

Drept urmare, operatiunea nu e tocmai simpla. In paralel, se face si o ancheta epidemiologica. In cazul de fata au fost instiintati reprezentantii Directiei de Sanatate Publica, dar si cei de la Inspectoratul Scolar din Dolj.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!