AcasăNewsInfractorul Dragnea in gura lui Iohannis

Infractorul Dragnea in gura lui Iohannis

Presedintele, la un pas de „manca-te-ar ocna!”

As fi vrut sa scriu ca prestatia lui Klaus Iohannis, dupa ce a participat la conferinta „Educatia rescrie povestea”, a fost execrabila, a fost mizerabila, a fost jegoasa. Din fericire, ca sa nu cad in pacatul asta echivalent cu suduirea, presedintele si-a controlat cuvintele.

Presedintele la un pas de manca te ar ocna

Chiar m-am bucurat ca presedintele si-a revenit din starea de excitatie nervoasa generata chiar si de simpla rostire a numelui lui Liviu Dragnea. Liderul PSD nu mai fost penal. I-o fi explicat vreun consilier, ma gandesc eu, ca penal, in argou, are conotatii neadecvate momentului cu educatia, la care participase. Parca e cu totul altceva cand Dragnea devine infractor. Termenul e mai generos. Poate insemna tot ce vrea Iohannis si e mai usor de introdus in memoria colectiva daca, intr-un discurs de cateva minute, il strecori de cinci ori. Este raspunsul lui Iohannis pentru faptul ca Dragnea a venit la Parlament cu o valiza din care a scos mai multe dosare ce ar trebui sa il vizeze pe presedinte. Asa a inteles el, respectand protocolul, ca trebuie sa-i raspunda liderului PSD. Si zic respectand protocolul, pentru ca nu i-a zis nici „puscariasule”, nici „ocnasule” sau „borfasule” si nici „manca-te-ar gherla”. A fost de o eleganta rara, chiar nebanuira. I-a zis doar „infractor care s-a cocotat in varful statului”. Pai asa a vrut electoratul, domnu’ Iohannis, ati uitat? Nu un infractor, ci pe Liviu Dragnea. Infractor este doar cand vi se vad neputintele de a fi elegant.

author avatar
Valentin Boeru
623 afisari

3 COMENTARII

  1. Oare cum ar fi trebuit sa spuna ca sa fie foarte corect? Poate condamnat penal cu suspendare?

  2. „Infractor cocotat in varful Statului”… Pai, in varful Statului este el, omul celor noua dosare „dosite” de sufletul lui damnat, Augustin Lazar !

  3. Eu cred ca plăvanull l-a numit infractor pe Dracnea nu gândindu-se la trecut ci la ceva ce nu știm noi din valiză Pandori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger