Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Infractorul Dragnea in gura lui Iohannis

Infractorul Dragnea in gura lui Iohannis

Autor:

As fi vrut sa scriu ca prestatia lui Klaus Iohannis, dupa ce a participat la conferinta „Educatia rescrie povestea”, a fost execrabila, a fost mizerabila, a fost jegoasa. Din fericire, ca sa nu cad in pacatul asta echivalent cu suduirea, presedintele si-a controlat cuvintele.

 

klaus iohannis Infractorul Dragnea in gura lui Iohannis

Presedintele, la un pas de „manca-te-ar ocna!”

Chiar m-am bucurat ca presedintele si-a revenit din starea de excitatie nervoasa generata chiar si de simpla rostire a numelui lui Liviu Dragnea. Liderul PSD nu mai fost penal. I-o fi explicat vreun consilier, ma gandesc eu, ca penal, in argou, are conotatii neadecvate momentului cu educatia, la care participase. Parca e cu totul altceva cand Dragnea devine infractor. Termenul e mai generos. Poate insemna tot ce vrea Iohannis si e mai usor de introdus in memoria colectiva daca, intr-un discurs de cateva minute, il strecori de cinci ori. Este raspunsul lui Iohannis pentru faptul ca Dragnea a venit la Parlament cu o valiza din care a scos mai multe dosare ce ar trebui sa il vizeze pe presedinte. Asa a inteles el, respectand protocolul, ca trebuie sa-i raspunda liderului PSD. Si zic respectand protocolul, pentru ca nu i-a zis nici „puscariasule”, nici „ocnasule” sau „borfasule” si nici „manca-te-ar gherla”. A fost de o eleganta rara, chiar nebanuira. I-a zis doar „infractor care s-a cocotat in varful statului”. Pai asa a vrut electoratul, domnu’ Iohannis, ati uitat? Nu un infractor, ci pe Liviu Dragnea. Infractor este doar cand vi se vad neputintele de a fi elegant.


3 comentarii to Infractorul Dragnea in gura lui Iohannis

  1. Ianos Popov

    Oare cum ar fi trebuit sa spuna ca sa fie foarte corect? Poate condamnat penal cu suspendare?

  2. Florin

    “Infractor cocotat in varful Statului”… Pai, in varful Statului este el, omul celor noua dosare “dosite” de sufletul lui damnat, Augustin Lazar !

  3. Floaca

    Eu cred ca plăvanull l-a numit infractor pe Dracnea nu gândindu-se la trecut ci la ceva ce nu știm noi din valiză Pandori.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!