Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Informatii recente despre starea Regelui Mihai

Informatii recente despre starea Regelui Mihai

Autor:

Dupa cateva zile in care nu au mai existat comunicate din partea Casei Regale, in care sa se dea informatii cu privire la starea de sanatate a Regelui Mihai, stiut fiind faptul ca acesta trece printr-o perioada delicata din acest punct de vedere, seful Casei Majestatii Sale Regelui a fost cel care a anuntat cum se mai simte Regele.

 

maj 350x165 Informatii recente despre starea Regelui Mihai“Starea Majestatii Sale este, dupa cum am comunicat, foarte precara. Medicii, in acest moment, isi concentreaza eforturile pentru a mentine Majestatea Sa fara dureri si intr-o stare confortabila. (…) Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire, situatia s-a stabilizat”, a anuntat Andrew Popper, seara trecuta, la TVR.

Totodata, acesta a explicat ca medicii elvetieni nu pot face publice informatii despre starea Regelui, fiind vorba despre aspecte ce tin de etica, drept urmare nu reprezentantii Casei Regale.

Va amintim ca Regele Mihai (96 de ani) se afla la resedinta sa din Elvetia, fiind ingrijit de cadre medicale, dar si de maicute.

sursa foto: captura video TVR1    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!