AcasăNewsInformatie noua: Trei apeluri la 112, in cazul Gyuri Pascu, nu doar...

Informatie noua: Trei apeluri la 112, in cazul Gyuri Pascu, nu doar doua!

Au fost trei incercari de a obtine ajutor medical in cazul artistului care a sfarsit in urma unui infarct, in noaptea de 25 spre 26 septembrie, si nu doua cum se credea pana cum! cel putin asta sustin datele STS-ului.

Pe fondul investigatiilor care se fac la aceasta data, in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu, atat la nivel de politie, cat si al Ambulantei Bucuresti, al Colegiului Medicilor, dar si al Ministerului Sanatatii si al Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, in spatiul public a aparut, mai nou, o informatie pretioasa, care vine sa modifice un aspect esential al datelor problemei.

Concret, daca pana de curand se stia ca au fost doua dati in care a fost chemata salvarea, in noaptea tragediei, din directia Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) s-a aflat, vineri, ca au fost facute, de fapt, trei apeluri la 112, in cazul Gyuri Pascu, la orele 3 si 23 de minute, ulterior la 4 si 42 de minute, cel de-al treilea telefon dat la numarul unic de urgenta figurand inscris la ora 4 si 53 de minute. Acest ultim apel anunta faptul ca starea pacientului s-a inrautatit. „Persoana care a efectuat primul apel a anuntat o urgenta medicala, motiv pentru care a fost transferat Dispeceratului de Urgenta al Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov. Apelanta a revenit precizand ca, desi la adresa a fost un echipaj de ambulanta, nu stie ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat catre acelasi Dispecerat. La ultimul apel s-a anuntat ca starea pacientului s-a agravat, cazul intrand în zona de competenta a ISU – SMURD catre care a fost directionat”, se mentioneaza intr-un comunicat al STS, citat de antena3.ro.

Din pacate, dupa cum se stie, dupa ultimul apel facut la 112, la locuinta in care se afla actorul, ce a a fostei sale sotii, s-au deplasat doua masini SMURD si una de la Ambulanta. Medicii SMURD au incercat sa il resuciteze pe artist insa, din pacate, eforturile lor au fost zadarnice. Ioan Gyuri Pascu a murit. Avea doar 55 de ani.

sursa foto: Facebook/Ioan Gyuri Pascu& The Blue Workes

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger