AcasăNewsInformare meteo. Vant si precipitatii, incepand de duminica dimineata

Informare meteo. Vant si precipitatii, incepand de duminica dimineata

Ultima zi a saptamanii marcheaza o noua schimbare a vremii, in sensul in care, din cate anunta meteorologii, in cateva zone din tara isi vor face aparitia ninsorile, dar si vantul.

Sambata la pranz, Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare, valabila in intervalul 11 februarie, ora 06 – 12 februarie, ora 04, perioada in care specialistii se asteapta ca atat in sudul si in estul Munteniei, cat si in cea mai mare parte a Dobrogei vor fi precipitatii „mai ales sub forma de ninsoare, in general moderate cantitativ (10…15 l/mp)”. Meteorologii spun ca ninsorile vor duce la depunerea unui strat de zapada, „local mai consistent indeosebi in judetele Calarasi si Constanta”.

De asemenea, vantul isi va face simtita prezenta. Mai exact, ANM transmite ca „vor fi intervale de timp in care ninsoarea va fi asociata cu intensificari ale vantului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel incat aceasta va fi viscolita, iar vizibilitatea scazuta. Pe litoral rafalele vor depasi 60…65 km/h, dar precipitatiile vor fi mixte”.

169 afisari

1 COMENTARIU

  1. THE Wind 3/9 GOD JESUS 3/9; WIND 4 MARY 4; Wind 9/4 JESUS 9, Christ 9, MARY 4; The WIND 16 Jesus Christ 16; The wind 15 ELIJAH 15; WIN.D. WIN, D-Darkness. The darkness win. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vîntul e creat pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger