AcasăNewsInformare meteo. Sunt anuntate ninsori, dar si lapovita si ploaie

Informare meteo. Sunt anuntate ninsori, dar si lapovita si ploaie

Zilele urmatoare nu vor fi lipsite de precipitatii – fie ca e vorba despre ninsori sau ploi. Un nou mesaj venit din partea Administratiei Nationale de Meteorologie, luni, anunta cum va arata vremea pana miercuri dupa-amiaza.

Concret, este vorba despre o informare meteo valabila in intervalul 22 ianuarie, ora 05 – 23 ianuarie, ora 14, in care „aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a tarii, incepand cu regiunile sud-vestice”, din cate transmit specialistii ANM.

Se anunta, astfel, ninsori moderate cantitativ, ce vor duce la formarea unui strat consistent de zapada, in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali, nordul si vestul Olteniei, sudul Banatului, dar si in nord-vestul Munteniei. Tot in zonele montane se asteapta sa apara si intensificari ale vantului, in prima faza in Muntii Banatului, iar apoi in mod deosebit pe crestele Meridionalilor. Specialistii prognozeaza rafale, in general, de 65-80 km/h, fiind de asteptat ca vantul sa viscoleasca ninsoarea si sa duca la diminuarea vizibilitatii.

Totodata, ANM mentioneaza ca incepand din noaptea de 22/23 ianuarie si pe parcursul zilei de miercuri, in vest, sud si sud-est „vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, favorizand formarea poleiului”.

sursa foto: Facebook

201 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger