AcasăNewsInformare meteo: se anunta o racire a vremii

Informare meteo: se anunta o racire a vremii

Ceea ce multi dintre locuitorii Capitalei au observat inca de la primele ore ale zilei – si anume ca temperaturile au scazut simtitor fata de ziua precedenta – pare sa fie doar inceputul unui interval in care vremea se va raci in toata tara.

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis in acest sens o informare, valabila de joi de la ora 10 si pana vineri seara, la ora 20, din care aflam ca in perioada mentionata,  „vremea va continua sa se raceasca in toata tara, devenind rece pentru aceasta perioada cu precadere in regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, in general, intre 14 si 18 grade”.

Vantul isi va face simtita prezenta indeosebi in sud si la munte, unde sunt anuntate intensificari temporare, de 45-55 km/h.

La nivel de precipitatii, ploi vor mai fi in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, „dar numai pe arii restranse se vor cumula peste 15…20 l/mp”, in timp ce la munte, in zona inalta, e posibil sa apara precipitatii mixte, dar trecatoare, din cate au transmis reprezentantii ANM, in mesajul transmis joi dimineata.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger