AcasăNewsInformare meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Informare meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

E nevoie de anvelopele de iarna si in octombrie, daca ninge!

Pe final de saptamana, vremea se va raci din nou, iar la munte vor reveni precipitatiile specifice iernii, si nicidecum unei luni de toamna.

(foto: clon.ro)

Acestea ar fi, in linii mari, coordonatele vremii in urmatorul interval. Meteorologii au emis, vineri, o informare, care se va aplica incepand de sambata dimineata, de la ora 10 si va ramane in vigoare cel putin pana luni seara, la ora 23.

Sunt anuntate ninsori in regiunile muntoase din sud si est – adica indeosebi in Carpatii Orientali si Meridionali, de sambata si pana luni. Mai mult, nici vantul nu va lipsi din peisaj, fiind asteptate rafale de circa 60 si chiar 80 km/h, fiind foarte posibil ca vantul sa viscoleasca ninsoarea.

Acest fenomen suparator- mai ales ca poate spori senzatia de frig- se va semnala, temporar, din cate spun specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, si in resul zonelor tarii, doar ca rafalele vor fi de intensitate mai mica, de circa 50-60 km/h. Ar mai fi de precizat faptul ca meteorologii spun ca, duminica si luni, pot aparea, trecator, precipitatii mixte – in special in trei regiuni ale Romaniei: Maramures, Moldova si Transilvania.

author avatar
Cristina Stefan
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger