Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Informare de la ANM: vant puternic. Rafalele pot ajunge la circa 100 km/h

Informare de la ANM: vant puternic. Rafalele pot ajunge la circa 100 km/h

Autor:

Cea de-a treia zi a saptamanii va aduce o schimbare la nivel meteorologic, motiv pentru care specialistii de la ANM au transmis un mesaj.

 

ninsoare circulatie Informare de la ANM: vant puternic. Rafalele pot ajunge la circa 100 km/h

(foto: clon.ro)

Mai precis, este vorba despre o informare, valabila incepand de miercuri, de la ora 06 si pana la ora 23, prin intermediul careia reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie transmit ca vantul va sufla cu putere in cateva zone din tara.

Si anume la altitudini de peste 1600 m in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde se pot semnala si intensificari de peste 90-100 km/h, insotite, trecator, de ninsori slabe. De asemenea, vantul va avea intensificari si in sudul Banatului, unde conform informarii meteo, rafalele pot ajunge la viteze de 75-85 km/h.


1 Comentariu la Informare de la ANM: vant puternic. Rafalele pot ajunge la circa 100 km/h

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    VÎNTUL/Vînturi 11 Hristos 11, Maria, Tișbitul 11; Vînt 7/4 Hristos 7, Ilie 4; VÎNT 4/8 ILIE 4/8; VÎNTURI 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; Vînturile 14 MARIA 14; VÎN.TUL. VÎN-Vîna, TUL-Tișbitul. Vîna Lui Hristos și Tișbitul; VÎN.TU.R.ILE. VÎN-Vîna, TU-Tișbitul, R-Roșu, ILE-Ilie. Vîna roșie a lui Tișbitul Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care vînturile sînt create pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Roșie e vorba mea sfîntă din Vechiul Testament scrisă cu litere bizantine pe tavanul de rigips din Casa Raiului.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!