AcasăNewsInformare ANM: Ploi, descarcari electrice si vant in Sambata Mare si prima...

Informare ANM: Ploi, descarcari electrice si vant in Sambata Mare si prima zi de Pasti

Meteorologii anunta ca de sambata dimineata si pana duminica seara, adica in Sambata Mare si in prima zi de Pasti, vremea va fi urata si va ploua. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis vineri o informare meteorologica prin care anunta ca in toata tara se vor produce averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

(foto:inpascani.ro)

Astfel, specialistii ANM au emis o informare de vreme rea pentru perioada 14 aprilie ora 09:00 – 15 aprilie ora 21:00. In acest interval se vor produce averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in toate regiunile tarii.

Conform meteorologilor, de sambata dimineata si pana duminica seara, respectiv in Sambata Mare si in prima zi de Pasti, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta temporar prin averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in toate regiunile tarii.

De asemenea, in sudul teritoriului, precum si in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si izolat 30 l/mp.

169 afisari

2 COMENTARII

  1. Mda, se adevereste vorba populara conform careia cum e de Florii, e si de Paste 🙁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger