AcasăNewsINFIORATOR: Ultimele clipe din viata copilului UCIS de maidanezi, surprinse de camerele...

INFIORATOR: Ultimele clipe din viata copilului UCIS de maidanezi, surprinse de camerele din Parcul Tei!

Ultimele momente din viata lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi in Parcul Tei din Capitala, au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zona.

Prima data cand Ionut si fratele sau apar pe camere de supraveghere, in ultima zi din viata micutului – pe data de 02.09.2013, este la ora 09.21. Andrei alearga vesel in parc, iar la scurt timp apare si Ionut care isi urmează fratele. Baietii se indreapta spre celalat capat al parcului, fara a fi opriti de careva. Cel mai probabil au continuat sa alerge pana cand au facut o tura completa in jurul fantanilor. In capat este locul de joaca, marginit de gardul spart prin care, se presupune, Andrei si Ionut au intrat si s-au ratacit, asa cum reiese din imaginile publicate de cancan.ro.

De la ora 9.23, baietii nu mai apar in cadrul nici unei camere de supraveghere din mijlocul parcului. Nici bunica lor nu este vazuta, nici macar dupa ora 10.30, atunci cand se presupune ca femeia a sesizat lipsa copiilor si a pornit sa-i caute.

La 11.36, pe camera numarul 2, situata la intrarea in Parcul Tei, apare din nou Andrei. Este insotit de un barbat care il tine de mana si se indreapta catre paznic, dupa care toti trei pornesc spre banca pe care a stat bunica.  Desi nu se vede foarte clar, se poate sesiza ca barbatii o gasesc pe femeie si ii predau copilul.

Dupa cateva momente de cand Andrei a ajuns la bunica lui, barbatul, presupusul martorul-cheie in cazul uciderii lui Ionut Anghel, paraseste parcul. Dupa alte cateva minute, micutul avea sa fie gasit mancat de caini.

 

author avatar
Alina Costache
1.049 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger