AcasăNewsInfiorator: S-a trezit din anestezie, in timpul operatiei, si a simtit fiecare...

Infiorator: S-a trezit din anestezie, in timpul operatiei, si a simtit fiecare taietura!

(foto: captura Daily Mail)

O tanara a trecut prin momente cumplite, despre care cu greu are puterea sa vorbeasca. S-a trezit din anestezie, pe masa de operatie, si a simtit fiecare taietura, a auzit fiecare vorba a medicilor, fara sa poata striga dupa ajutor.

 

(foto: captura Daily Mail)

Sarah Newton (32 de ani) a trait pe pielea ei o experienta desprinsa parca din scenariul unui film de groaza. Tanara britanica s-a lasat pe mana medicilor, fara sa se gandeasca vreo clipa ca va indura cosmarul vietii. Ca urmare a unei greseli incredibile, femeia s-a trezit din anestezie cu mult inainte ca interventia chirurgicala sa se incheie.

Au fost zeci de minute in care pacienta a fost, practic, prizoniera in propriul trup. Chiar daca era complet constienta, pentru ca toti muschii ii erau amortiti, Sarah nu s-a putut misca si nici macar nu a putut scoate un sunet, pentru a-i face pe medici sau pe asistente sa vada ca e treaza. „Am incercat sa-mi misc degetele de la picioare, dar n-am putut. Am incercat sa fac in asa fel incat inima sa-mi bata mai tare, cat sa observe ceva, dar n-au observat. N-am putut nici macar sa clipesc (…) Am crezut ca o sa mor”, a povestit tanara despre clipele ingrozitoare prin care a trecut in urma cu aproape doi ani, potrivit Daily Mail.

Nestiind prin ce trece pacienta lor, doctorii au continuat interventia menita sa-i dreneze lichidiul acumulat in creier, printr-o procedura complexa, realizata la nivelul stomacului. Fiecare taietura si fiecare cusatura a fost simtita pe deplin de tanara pacienta, pentru ca doctorul a decis sa opreasca prea devreme doza de anestezic pe care o primea Newton. Abia dupa alte cateva zeci de minute de la incheirea operatiei, britanica si-a recapatat glasul si a putut sa-si urle durerea. Pentru drama prin care a trecut, Sarah a primit de la spitalul unde a fost operata daune de aproximativ 35.000 de euro.

513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger