Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Infiintarea unei comisii de ancheta privind pesta porcina, respinsa la Camera

Infiintarea unei comisii de ancheta privind pesta porcina, respinsa la Camera

Autor:

Initiativa deputatilor PNL si PMP ce viza infiintarea unei Comisii parlamentare de ancheta a fost respinsa la vot, miercuri, in Camera.

 

Parlament plen Narcis Pop 292 350x234 Infiintarea unei comisii de ancheta privind pesta porcina, respinsa la CameraMai exact, este vorba despre un proiect de hotarare “privind verificarea modului prin care autoritatile statului roman au pus in aplicare prevederile Programului national de supraveghere, prevenire si control al pestei porcine africane”. Demersul a primit doar 123 de voturi pentru si 137 impotriva, astfel ca nu a primit unda verde la Camera Deputatilor.

Votul s-a dat chiar in ziua in care de la Cotroceni s-a anuntat, intr-un comunicat, faptul ca presedintele Iohannis “solicita verificarea de catre institutiile abilitate a modului in care autoritatile responsabile, reunite in Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU), au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii virusului pestei porcine africane (PPA)”, ulterior Parchetul General confirmand ca s-a deschis un dosar penal in rem privind epidemia de pesta porcina.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!