Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Infiintarea Comisiei “PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale”, respinsa

Infiintarea Comisiei “PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale”, respinsa

Autor:

Cererea formulata zilele trecute la Biroul permanent al Camerei de alesi ai neamului de la PNL si PMP nu a trecut de votul deputatilor.

 

parlamentari 1 720x480 Infiintarea Comisiei PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale, respinsaMai exact, solicitarea pentru infiintarea unei Comisii de ancheta care ar fi urmat sa se numeasca “PSDragnea face politie politica prin interceptari ilegale” a fost respinsa in sedinta de plen. Au fost 94 de voturi “pentru”, 146 “pentru” si 6 abtineri.

Cererea formatiunilor de Opozitie se baza, intre altele, pe declaratiile facute de Gabriela Firea, pe fondul sedintei conducerii PSD-ului, de la Neptun. Mai exact, “avand in considerare declaratia publica a Primarului General al Capitalei, doamna Gabriela Firea, cu privire la interceptarea convorbirilor pe Whatsapp ale unui senator PSD de Bucuresti, precum si acuzatiile extrem de grave ale fostului Prim-ministru, domnul Victor Ponta, care a precizat public ca are informatii cu privire la monitorizarea ilegala a intalnirilor sale cu alti lideri judeteni ai PSD” si “apreciind ca este necesara aflarea tututor aspectelor care au condus la incalcarea legislatiei privind siguranta nationala si a comunicatiilor, dar si a persoanelor implicate in astfel de actiuni de interceptari ilegale care pericliteaza siguranta nationala”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!