AcasăNewsInexistentul PNL, cel mai tare din parcarea Opozitiei!

Inexistentul PNL, cel mai tare din parcarea Opozitiei!

Liderul PNL a luat-o rau pe miriste, vede un PNL activ in opozitie acolo unde este doar desert politic

Intr-un moment in care ai nevoie de lupa ca sa descoperi Opozitia si ”marele PNL”, Ludovic Orban sustine ca liberalii sunt brici iar partidul condus de el da pe dinafara de atata activitate politica.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> a luat o rau pe miriste vede un PNL activ in opozitie acolo unde este doar desert politic

Sa auzi si sa nu crezi: de cand a fost preluat de Orban, activitatea PNL-ului a batut la scor toate partidele care s-au perindat in Opozitie de la Revolutie si pana in prezent! Panseul ii apartine lui Orban si a fost aruncat la pachet cu lista exceptionalelor demersuri initiate de liberali: ”sesizari la Avocatul Poporului, motiuni, mitinguri, participari la mitinguri” plus ”bataia” administrata PSD-ului la alegerile locale partiale. ”Credeti-ma, de cand sunt presedintele PNL, comparati activitatea oricarui alt partid de opozitie, pe perioada de sase luni, din 90 pana astazi, si nu veti vedea demersuri cate am facut noi!”, s-a autoridicat Orban in slava. De la inaltimea unde s-a cocotat, liderul PNL a vazut si ca PSD-ul ”s-a prabusit cu aproape 20 de procente in primul an de guvernare” – asertiune la fel de gresita ca si cea legata de succesul inregistrat de PNL. Repetam, spre stiinta liberalilor: PSD nu-si va pierde electoratul (format in mare parte din oameni care traiesc prost, din venituri minime sau din asistenta sociala, deci pot fi adusi la vot cu un kil – doua de malai si 50 de lei de caciula) iar asta inseamna ca PSD va lua peste 40% la orice alegeri in care prezenta la vot este una redusa. PSD poate fi batut doar daca prezenta la vot creste – fenomen care se va petrece doar daca romanii vad ca exista o alternativa. Nu una care sa se laude singura cu sesizari si motiuni fara finalitate si cu mitinguri sterile – aviz liberalilor.

author avatar
Simona Badulescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger