AcasăNewsIndemnul pesedistilor catre liderul lor: Ponta, nu fi Geoana!

Indemnul pesedistilor catre liderul lor: Ponta, nu fi Geoana!

Viitorul politic al lui Victor Ponta la carma PSD depinde de capacitatea acestuia de a-si pastra functia de premier si dupa alegerile din 9 decembrie. Avertismentul a venit chiar din interiorul partidului, social-democratii sugerand ca nu-l vor mai recunoaste ca lider, daca va ramane doar simplu deputat.

Victor Ponta isi joaca viitorul politic la alegerile din decembrie

Sa se faca frate cu dracul, recte Traian Basescu, sau macar sa coabiteze cu el, sa calce pe cadavrul USL (aripa liberala), acestea sunt doar cateva dintre ”sfaturile” primite de Victor Ponta de la colegii din PSD. Avand in spate experienta Mircea Geoana, care, dupa ce a fost pe val doar o singura noapte, s-a dus in jos cu partid cu tot, pesedistii exercita o presiune extraordinara asupra lui Ponta, conditionandu-i statutul de lider PSD de nominalizarea pentru Palatul Victoria.

Mircea Geoana

”Dupa ce a fost premier, PSD nu-l va accepta ca deputat. Se va pierde prin Parlament, asa cum s-a intamplat si cu Geoana. Vor exista alti social-democrati care se vor cere la conducerea partidului”, ne-a precizat un lider important al PSD.

 

George Maior, pe lista posibililor premieri

George Maior se afla si el in carti pentru functia de premier

Ce-i drept, pesedistii au motive serioase de ingrijorare, daca ne gandim la numele vehiculate, in ultimele zile, pentru functia de premier. Astfel, pe langa liberalul Calin Popescu Tariceanu, despre care se spune ca ar fi prima varianta de lucru a presedintelui Traian Basescu, in carti se pare ca a intrat din nou si actualul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior. Apreciat de liderii occidentali si sustinut de Basescu, seful SRI le-ar strica insa ploile demnitarilor nostri, care nu vad cu ochi buni nominalizarea acestuia.

Calin Popescu Tariceanu ar fi, din ce se zvoneste, prima optiune a lui Traian Basescu

Revenirea in viata politica nu a fost confirmata, dar nici exclusa de Maior, care, dupa mult timp de la numirea sa in fruntea SRI, lasa loc speculatiilor pe tema. ”Nu este o optiune pe care sa o exclud, sunt si multe alte posibilitati, la timpul potrivit voi lua decizia potrivita”, a afirmat George Maior.

 

 

Calin Popescu Tariceanu ar fi, din ce se zvoneste, prima optiune a lui Traian Basescu

author avatar
Ana-Maria Ludatser
891 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger