Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incubator de mii de euro, donat Spitalului “Marie Curie”. Al patrulea de la aceeasi companie

Incubator de mii de euro, donat Spitalului “Marie Curie”. Al patrulea de la aceeasi companie

Autor:

In preajma Sarbatorilor de iarna, micutii pacienti, dar si specialistii de la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii “Marie Curie” au primit un dar extrem de util unitatii medicale.

 

IMG 6944 350x234 Incubator de mii de euro, donat Spitalului Marie Curie. Al patrulea de la aceeasi companieEste vorba despre un incubator ce este folosit indeosebi pentru copilasii cu operatii, estimat la valoarea de 10.000 de euro, pe care spitalul aflat in sectorul 4 al Capitalei l-a promit, prin donatie, de la aceeasi companie – Anadolu Automobil Rom SRL. Demersul e  parte a campaniei de CSR “Impreuna pentru sanatate” desfasurata de firma din Turcia.

Incubatorul recent donat a fost deja instalat si se numara printre cele 27 de incubatoare din sectia de Terapie Intensiva nou-nascuti din cadrul spitalului.

De la evenimentul important pentru unitatea medicala – desfasurat in dimineata acestei prime zile a saptamanii – nu au lipsit managerul si directorul medical al spitalului- Daniel Buzatu si, respectiv, Radu Spataru, dar nici seful Sectiei de Terapie Intensiva nou-nascuti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”, Catalin Cirstoveanu. Totodata, au fost prezenti si ambasadorul Turciei in Romania, Excelenta Sa, Osman Koray Ertas, precum si administratorul companiei Anadolu Automobil Rom SRL, Huseyin Aykol.

Pana la data de fata, compania facuse o astfel de donatie in 2015 si alte doua in urma cu un an de zile.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!