AcasăNewsINCREDIBIL: Un tata din Constanta a incercat sa-si vanda fetita! Cat a...

INCREDIBIL: Un tata din Constanta a incercat sa-si vanda fetita! Cat a cerut in schimbul micutei!

Un barbat din judetul Constanta a ajuns in atentia politistilor fiind suspectat ca ar fi incercat sa-si vanda copilul de numai doi ani, in schimbul sumei de 10 000 de lei.

Suspectul, din localitatea Credinta, judetul Constanta, este audiat de catre politisti fiind acuzat ca a vrut sa-si vanda copilul pentru 10 000 de lei, potrivit purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Gelu Manolescu, citat de rtv.net.

Copila se afla de doi ani in grija unei rude a tatalui, din localitatea Valea Dacilor, astfel ca barbatul a amenintat-o pe femeia care o crestea pe micuta ca isi ia fetita inapoi daca nu primeste 10 00o de lei. Cea care o ingrijea pe micuta l-a denuntat, insa, la Politie.

Se pare ca suspectul nu este la prima abatere de acest fel, barbatul fiind acuzat ca ar mai fi incercat sa vanda si alti copii pe care ii are. Cazul a ajuns in atentia Protectiei Copilului care a deschis o ancheta.

Anchetatorii cred ca in urma cu ceva vreme, acelasi barbat si-a vandut un alt copil unei familii din Cipru, iar acum mai are inca noua copii acasa.

Barbatul nu a recunoscut fapta in fata oamenilor legii. Acuzatul a spus ca ar fi dat fetita in grija unei rude inainte de Paste, dar ca nu a facut nicio tranzactie. Iar in privinta fetitei de noua ani din Cipru, aceasta ar fi fost data spre crestere nasilor ei de botez, pentru ca, spune barbatul, nu avea cu ce sa-i intretina material.

author avatar
Alina Costache
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger