AcasăNewsINCREDIBIL: Motivul pentru care NEVESTELE o platesc sa faca SEX cu barbatii...

INCREDIBIL: Motivul pentru care NEVESTELE o platesc sa faca SEX cu barbatii lor!

La 32 de ani, o femeie de Marea Britanie are o meserie cel putin ciudata. Tanara primeste bani de la sotiile care vor ca partenerii lor sexuali sa invete cum sa le satisfaca, astfel incat, de cele mai multe ori, ea este nevoita ca, pe langa consiliere, sa ofere si “demonstratii”.

Charlie Rose, din Exter, este mama a doi copii, insa femeia nu se rusineaza de jobul ei, desi implica foarte mult sex. Cu toate ca s-ar putea crede altceva, ea nu este o prostituata, ci primeste bani chiar de la sotiile barbatilor pe care ii invata cum sa isi satisfaca partenera, potrivit The Sun.

In fisa postului lui Charlie, intre alte atributii, este specificat si contactul intim cu clientii ei. Asfel, cei care vor sa rezolve problemele sexuale scot din buzunare 200 de lire, convinsi fiind ca in scurt timp vor afla secretul pasiunii in dormitor.

De cele mai multe ori lectiile live sunt date de consiliera chiar in fata sotiilor nemultumite de prestatiile barbatilor lor, sau alaturi de ele. Femeia se lauda ca a salvat astfel zeci de cupluri de la divort.

“Eu chiar imi doresc sa ajut cuplurile sa aiba o viata sexuala activa. Multi dintre clienti au casnicii fericite, insa nu si pasiune. Cand un cuplu apeleaza la serviciile mele ii ofer ceva de baut, dupa care incepem sa vorbim. Ii fac sa se deschida in fata mea si sa vorbeasca despre problemele sexuale, dar intr-un mod in care sa nu arunce vina unul asupra celuilalt. Mi-am dat seama ca cele mai multe probleme pornesc de la lipsa de comunicare. Dupa o jumatate de ora ii duc in dormitor unde se dezbraca si incep sa faca sex in timp ce eu ma uit. Inainte faceam sex cu barbatii, in fata sotiilor si chiar faceam demonstratii de sex oral, atat femeilor, cat si barbatilor, doar daca ma rugau”, a povestit Charlie Rose, potrivit aceleiasi surse.

Foto: The Sun

author avatar
Alina Costache
1.433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger