AcasăNewsIncredibil! Israelul neaga uciderea, acum 13 ani, a unui copil palestinian!

Incredibil! Israelul neaga uciderea, acum 13 ani, a unui copil palestinian!

Filmul groazei, secventa cu secventa. Daca n-au tras israelienii, cine altcineva mai putea trage?

Intamplarea s-a petrecut in septembrie 2000. Un francez a filmat cum militarii israelieni trag 45 de minute intr-un barbat palestinian, insotit de fiul sau, pana ce copilul a fost ucis, iar tatal grav ranit.

Filmul groazei, secventa cu secventa. Daca n-au tras israelienii, cine altcineva mai putea trage?

Jamal al-Durrah iesise cu fiul sau, Mohammad, in varsta de 12 ani, dintr-o tabara din Netzarim. Abia traversasera strada, cand israelienii au deschis focul asupra lor. Cei doi s-au adapostit dupa un tomberon metalic. Jamal a strigat intruna la militari sa opreasca focul, copilul tipa si-si implora tatal sa-l ajute, sa-l salveze. Tatal se pusese scut intre copil si gloante, dar copilul a fost lovit primul. Si ucis. Patru gloante l-au lovit. Tatal a fost lovit la coloana si a fost paralizat.

Acum, dupa 13 ani, un comitet israelian guvernamental a concluzionat: „Nu exista nicio evidenta ca IDF (armata israeliana) a fost responsabila in vreun fel de ranirea lui Jamal si a baiatului!” De fapt, s-a lansat zvonul ca baiatul traieste. Jamal, socat de concluzia comitetului, a declarat ca este de acord sa-si dezgroape copilul pentru a demonstra adevarul.

[youtube]qmlABmzvXtc[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger