AcasăNewsINCREDIBIL! Dupa Florin Salam, Adi Minune este al doilea manelist drogat!

INCREDIBIL! Dupa Florin Salam, Adi Minune este al doilea manelist drogat!

Tot mai multi manelisti au inceput sa dea cu subsemnatul in fata procurorilor DIICOT pe motiv ca detin sau consuma droguri.

Dupa ce Florin Salam a recunoscut, deja, ca a consumat droguri in mai multe randuri, Adi Minune a fost implicat si el intr-un dosar care are la baza consumul de stupefiante.

Conform evz.ro, Adi Minune a fost audiat miercuri, iar sursa amintita precizeaza ca celebrul manelist va fi pus sub acuzare pentru detinere de droguri in vederea consumului.

Adi Minune nu este singurul manelist implicat in acest caz, alaturi de el fiind audiati si celebrii Sorin Talent si Costel Biju.

Interesant este ca Adi Minune a mai avut astfel de probleme si in trecut. De altfel, manelistul are interdictie in SUA, dupa ce cativa membri ai trupei sale au fost acuzati ca transportau droguri din Romania in SUA cu ocazia concertelor sustinute de Adi Minune.

author avatar
Cristi Ionita
1.523 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger