AcasăNewsIncredibil: Dupa ce a violat-o, a cerut-o de nevasta

Incredibil: Dupa ce a violat-o, a cerut-o de nevasta

O eleva de13 ani din comuna Nicolae Balcescu a fost luata cu japca de la scoala, tarata intr-o toaleta si violata.

Cum a scapat, fetita a fugit la Postul de Politie din localitate si a povestit tot ce a patit. Numai ca, in timp ce faptuitorul era retinut, parintii acestuia s-au repezit la domiciliul victimei, cu mare alai, spunandu-le „cuscrilor” sa se pregateasca de nunta…

Decat la puscarie…

Ionel Muresan, in varsta de 22 de ani, a asteptat o eleva in fata scolii pana la orele 12.30. Cand aceasta a iesit de la cursuri a acostat-o si, sub amenintari, a dus-o in WC-ul unitatii de invatamant, unde a intretinut cu aceasta, impotriva vointei fetei, relatii sexuale normale. Dupa care, satisfacut, i-a dat drumul sa plece. Victima nu a mai asteptat nici o clipa si s-a repezit catre Politie, asa ca in doar o ora de la comiterea faptei, agresorul era deja retinut.

Culmea este insa ca parintii micutei nu apucasera sa afle de toata tarasenia, cand s-au trezit cu „cuscrii” in fata portii, insositi de mai multe rubedenii cu care venisera in petit. Pentru ca, neacceptand sa accepte ca fiul lor va ajunge dupa gratii pentru violul comis, s-au gandit ca mai bine cheltuiesc o gramada de bani pentru o nunta ca in povesti. Familia victimei nu s-a lasat intimidata si nu a retras plangerea penala, insa „rudele” nu vor sa renunte nici in raptul capului, asa ca o dau inainte cu presiunile cu „dragostea la prima vedere” si mariajul salvator.

 

author avatar
National
671 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger