AcasăNewsIncredbil! Bebelus de un an - sub rotile camioanelor. A scapat cu...

Incredbil! Bebelus de un an – sub rotile camioanelor. A scapat cu viata printr-un miracol – VIDEO

O fetita de numai un an, din Rusia, a fost salvata in mod miraculos de pe o autostrada foarte circulata. Micuta a ajuns in mijlocul soselei in urma unui accident in care a fost implicata masina parintilor sai.

Un martor ocular a surprins pe camera video momentul in care o masina, un Mitsubishi, a derapat, intrand in coliziune cu un autocamion, moment in care copilul aflat in autovehicul a zburat prin fereastra din spate dreapta ajungand in mijlocul traficului de pe autostrada.

Micuta de un an a scapat ca prin minune, dupa ce chiar pe langa ea, la cativa centimetri, a trecut un alt TIR. Soferul unui alt camion care circula pe sosea a vazut fetita in ultima clipa si a tras, la randul lui, de volan spre dreapta. Astfel, tatal a putut alerga din masina pentru a-si recupera copilul.

Masina, in care era un cuplu de rusi impreuna cu fetita lor se deplasa pe autostrada cand soferul, tatal bebelusului, a pierdut brusc controlul masinii, care a intrat in coliziune cu TIR-ul care se depla in sens opus.

Conducatorul masinii,  Dmitri Aliev, are 15 ani de experienta in sofat. Ofiterii de politie sositi la fata locului au constatat ca fetita, in loc sa fie asezata in scaun de masina special, a fost asezata pur si simplu pe bancheta. Copilul nu a suferit rani prea grave, ci s-a ales doar cu buza sparta, si cu o rana pe partea frontala a capului. Adultii nu au fost afectati.

Accidentul a avut loc pe autostrada Moscova – Ufa, la kilometrul 529, in Rusia.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2013/01/derapaj-suv.flv[/podcast]

author avatar
Alina Costache
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger