AcasăNewsIncidente in Centrul Vechi. Cativa suporteri polonezi, dusi la politie

Incidente in Centrul Vechi. Cativa suporteri polonezi, dusi la politie

Nu degeaba s-au mobilizat oamenii legii din Capitala inaintea meciului din aceasta seara, de pe Arena Nationala, care a adus in Bucuresti in jur de trei mii de suporteri polonezi.

Un incident in urma caruia sase sustinatori ai Nationalei statului ce are capitala la Varsovia au fost dusi la o sectie de politie din Capitala a avut loc intr-un bar din Centrul Istoric al Capitalei.

A fost vorba despre o incaierare in randul taberei poloneze, fara sa aiba vreo legatura cu alti suporteri sau cu vreo forta de ordine, ci doar, pare-se, cu mai multe pahare date pe gat, aspect care a incins cam mult atmosfera. Si cum de la vorbe pana la conflict a fost doar un pas, a fost nevoie ca jandarmii care au impanzit zona aleasa in numar semnificativ de catre suporterii formatiei oaspete, pentru distractia de dinainte de meci, sa intervina pentru a potoli spiritele. Din cate s-a putut vedea din imaginile prezentate de televiziunile de stiri, un tanar suporter s-a ales cu leziuni la cap. Din primele informatii, parea sa fie vorba despre rani usoare.

Peste aproape doua ore fanii celor doua Nationale- a Romaniei si a Poloniei- vor putea accede pe stadion. Fluierul de start se va auzi abia la 21.45.

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Romana

suporteri polonezi
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger