AcasăNewsIncident violent in Bucuresti: A tras cu pistolul in directia unui troleibuz,...

Incident violent in Bucuresti: A tras cu pistolul in directia unui troleibuz, ranind un barbat!

Politia ancheteaza un incident care a avut loc miercuri dupa-amiaza, in sectorul patru al Capitalei. Un calator aflat intr-un troleibuz s-a ales cu leziuni, dupa ce un individ necunoscut a tras asupra troleibuzului in care calatorea.

Din fericire, pasagerul troleibuzului cu numarul 77, care circula spre Piata Resita, dinspre Piata Sudului, in Berceni, nu a fost grav ranit, ci s-a ales cu o leziune la brat. Pana la acest moment nu se stie de unde s-a tras si nici care a fost motivul pentru care s-a ajuns la un asemenea gest violent. Cel mai probabil ar fi vorba despre un imobil situat pe una dintre strazile pe care circula, miercuri, in jurul orei 16.30, troleibuzul liniei 77.

Potrivit precizarilor purtatorului de cuvant al RATB, care a intervenit telefonic la Realitatea TV, ar fi vorba despre un pistol cu bile si de doua focuri trase asupra mijlocului de transport in comun.La locul incidentului a ajuns de urgenta politia, iar oamenii legii discuta cu martorii si strang probe, pentru a da de urma celui care a tras asupra troleibuzului.

762 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger