Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incident la Luvru – barbat impuscat

Incident la Luvru – barbat impuscat

Autor:

Un incident de securitate a cauzat evacuarea partiala a celebrului muzeu parizian Luvru, destinatie turistica aleasa de un numar mare de persoane aflate in vizita in Franta.

 

poli 1 Incident la Luvru   barbat impuscatDin cate anunta presa internationala, fost vorba despre o alerta, urmata de intentia unui barbat de a intra in galeria comerciala apartinand cladirii muzeului, avand asupra sa doua genti, moment in care unul dintre responsabilii cu paza muzeului s-a opus. In clipa urmatoare, musafirul nepoftit ar fi scos un un obiect ascutit, foarte posibil un cutit, iar militarul ar fi ajuns sa-si foloseasca arma din dotare. Presupusul atacator a ajuns la spital, cu leziuni in zona abdominala, la fel cum si unul dintre soldatii care asigurau paza zonei a avut nevoie de ingrijiri medicale.

La fata locului au intervenit fortele de ordine. Iar pana s-au facut verificari care sa elimine orice posibil risc la adresa sigurantei oamenilor din zona sau a vizitatorilor, o zona a muzeului a fost evacuata.

Presa vorbeste despre un atac, fiind citat si ministrul de Interne care – conform BBC- ia in calcul varianta ca ar fi putut fi vorba despre un incident de natura terorista.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!