AcasăNewsIncident in curtea casei presedintelui, din Sibiu

Incident in curtea casei presedintelui, din Sibiu

Ofiterii din cadrul Serviciului de Paza si Protectie (SPP) desemnati sa asigure paza domiciliului presedintelui Iohannis, casa situata pe o strada din Sibiu, orasul al carui primar a fost, mai bine de 14 ani, actualul lider de la Cotroceni au avut ceva de furca, din cauza unui individ care a ales sa dea tarcoale resedintei familiei sefului statului.

Desi incidentul a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in preambulul plecarii cuplului prezidential spre Italia, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in aceste zile, despre acest lurcru s-a aflat abia marti. Potrivit Ora de Sibiu, dupa ce a dat tarcoale locuintei, plimbandu-se o vreme pe trotuarul din fata casei familiei Iohannis, individul a aruncat ceea ce parea a fi, la prima vedere, un pachet suspect peste gardul resedintei.

Intr-o prima faza, ofiterul SPP care a observat incidentul a alergat dupa barbatul care, dupa ce isi pusese in aplicare planul, daduse bir cu fugitii. A reusit sa il prinda si sa il imobilizeze pe vizitatorul nocturn, mentioneaza aceeasi sursa. In tot acest timp colegii sai au verificatpachetul, in vederea inlaturarii oricarui potential pericol.

In cele din urma s-a stabilit ca era vorba despre o geanta, care nu avea nimic altceva in ea decat hartii, mai precis inscrisuri ce contineau, trecute negru pe alb, diverse probleme pe care barbatul le -ar fi vrut evidentiate.

Incidentul de zilele trecute nu este, insa, singular. La inceputul acestei luni, sotia presedintelui, Carmen Iohannis, a fost speriata de un alt individ, care a ales sa sune, in creierii noptii, la interfonul de la poarta resedintei. La acel moment, Prima Doamna era singura la Sibiu, presedintele aflandu-se la Bucuresti.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger