AcasăNewsIncident in Capitala. Cu politistii pe urme, a lovit cinci masini (VIDEO)

Incident in Capitala. Cu politistii pe urme, a lovit cinci masini (VIDEO)

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

Un episod desprins, parca, dintr-un film de actiune s-a derulat vineri pe o strada din zona de nord a Capitalei. Doi oameni au ajuns in grija medicilor.

Un sofer despre care s-a aflat ca fugea de un echipaj de politie a avariat cinci masini, pe strada Alexandru Serbanescu din Bucuresti. Din cate a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, un echipaj de la Sectia 2 i-a facut semne sa opreasca conducatorului autoturismului inmatriculat in Bulgaria, insa acesta ar fi refuzat, „motiv pentru care acestia au pornit in urmarirea lui”, cerand ajutor prin statie, in incercarea blocarii autoturismului. In goana sa, soferul urmarit de politie a pierdut, insa, controlul volanului, pe o linie de tramvai, acrosand alte cinci masini, pe care le-a avariat destul de serios.

In cele din urma, conducatorul masinii urmarite de politie a reusit sa coboare si sa dea bir cu fugitii, politistii prinzandu-l doar pe pasagerul din dreapta al autoturismului in cauza, care a fost dus la spital, „intrucat acuza dureri”. In incident a mai fost ranita – aparent usor- o persoana. Soferul nu a fost prins inca.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie. S-au facut cercetari la fata locului. Ramane de vazut ce se va stabili in cadrul anchetei cu privire la motivele pentru care ar fi refuzat soferul sa opreasca la semnalele oamenilor legii.

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger