AcasăNewsIncident la metrou - unui calator i s-a facut rau. Au intervenit...

Incident la metrou – unui calator i s-a facut rau. Au intervenit medicii

Circulatia metrourilor pe doua dintre cele patru magistrale a fost afectata, vineri dimineata, de un incident de natura medicala.

UPDATE 2: Din cate anunta televiziunile de stiri, au fost necesare manevre de resuscitare a calatorului caruia i s-a facut rau la metrou. Din pacate, insa, omul nu a raspuns procedurilor destinate sa il ajute sa isi revina, medicii fiind nevoiti sa declare decesul.

UPDATE: Reprezentantii companiei de transport in comun in subteran au dat cateva detalii despre incidentul din aceasta dimineata, de la metrou, pe care le redam integral: ” Astazi, 27 ianuarie 2017, la ora 9:18, pe Magistrala 1, la statia Mihai Bravu, mecanicul unui tren aflat in statie la linia 1, a anuntat ca unui calator i s-a facut rau. A fost anuntat imediat serviciul 112. Conform procedurii, calatorului i se acorda primul ajutor in tren. Circulatia se desfasoara intre statiile Timpuri Noi si Mihai Bravu pe linia 2 de circulatie, in ambele sensuri. Se inregistreaza intarzieri in circulatie pe aceasta magistrala.”

–-

Mai precis, unui pasager i s-a facut rau intr-un tren aflat in subteran, pe raza unei statii aflate pe magistrala 1 de metrou. In ajutorul sau au fost chemati medicii, care au intervenit la statia Mihai Bravu. Incidentul s-a produs in jurul orei 9.30.

De altfel, calatorii aflati pe peroane au fost informati ca din cauza unor „probleme medicale”, circulatia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 si 3 „se desfasoara cu dificultate”, anuntul in acest sens fiind difuzat periodic in difuzoarele statiilor de pe aceasta magistrala. Momentan, din directia Metrorex nu au fost facute si alte precizari cu privire la acest caz.

author avatar
Cristina Stefan
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger