AcasăNewsIncident cu iz ciudat intr-o scoala din Constanta: Doua eleve, la spital!

Incident cu iz ciudat intr-o scoala din Constanta: Doua eleve, la spital!

Un acces de teribilism ar fi putut avea urmari si mai grave. Profitand de faptul ca barbatul care asigura de obicei paza la intrarea in unitatea scolara era in concediu, iar inlocuitorul sau nu avea cum sa realizeze ca ei nu sunt, de fapt, elevii scolii respective, doi baieti au intrat in cladire si s-au apucat sa faca ce i-a dus capul.

Adica sa dea cu spray paralizant pe holuri. Cum aerul a devenit irespirabil, pana ca profesorii si personalul administrativ sa apuce sa actioneze si sa deschida geamurile, unor eleve li s-a facut rau rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Conform reporterntv.ro, cele doua fete au fost transportate la spital, cu o ambulanta chemata rapid la scoala unde a avut loc incidentul, pentru investigatii suplimentare, insa starea lor nefiind grava, au fost trimise acasa.

Cum unitatea scoala in cauza avea si sistem de camere de supraveghere, baietii au fost suprinsi pe imagini. S-au facut „remarcati”, iar parintii lor au fost amendati pentru „distractia” lor de luni dupa-amiaza.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger