AcasăNewsUPDATE. Incident aviatic in zona Aerodromului Tuzla: un om a murit, celalalt...

UPDATE. Incident aviatic in zona Aerodromului Tuzla: un om a murit, celalalt a fost dus la spital

Salvatorii constanteni – cadre medicale si pompieri deopotriva – s-au indreptat de urgenta, joi dupa-amiaza, in zona Aerodromului Tuzla, dupa ce au fost alertati despre producerea unui incident aviatic.

UPDATE: Prima persoana, din cate se pare instructorul aflat in aparatul de zbor, a fost dusa la spital cu un elicopter SMURD chemat la locul dramei. Barbatul a fost scos din aparatul de zbor constient si cooperant, au transmis autoritatile.

Din pacate, insa, celalalt barbat ranit in accidentul de la Tuzla a murit, anunta DSU. De altfel, dupa incident, se aflase informatia, neconfirmata oficial in prima faza, ca una dintre victime fusese gasita in stare grava, mai exact ca intrase in stop cardio-respirator. Din pacate, omul nu a putut fi salvat, in ciuda faptului ca s-au aplicat manevre de resuscitare la fata locului.

 

–-

S-a aflat ca ar fi vorba despre un avion de mici dimensiuni – folosit inclusiv pentru lectii de zbor – care ar fi aterizat fortat. In aparatul de zbor se aflau doua persoane, ambele incarcerate si avand nevoie de ajutor medical. Din cate a explicat purtatorul de cuvant al ISU Constanta, intr-o interventie telefonica la Antena3, una dintre victime a fost dusa la spitalul judetean. In tot acest timp, salvatorii ramasi la locul accidentului aviatic incercau sa scoata si cea de-a doua persoana ramasa incarcerata la bordul aparatului de zbor.

Inca nu se cunoaste niciun detaliu cu privire la motivele care ar fi putut duce la aceasta aterizare fortata ce a avut loc in jurul orei 16.

sursa foto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger