Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Inchisoare de lux in Marea Britanie

Inchisoare de lux in Marea Britanie

Autor:

In Marea Britanie s-a deschis o inchisoare de lux, care a costat “numai” 212 milioane de lire sterline (circa 250 de milioane de euro).

 

parnaie angglia 1 Inchisoare de lux in Marea Britanie

“Oamenii sunt luati din familiile si din casele lor – aceasta este pedeapsa. Cat timp sunt aici e treaba noastra sa le dam toate sansele sa devina mai buni, mai educati, cu oportunitati mai bune de angajare, sa devina oameni de care comunitatea sa fie mandra”, explica directorul inchisorii.

parnaie anglia Inchisoare de lux in Marea BritanieIn inchisoarea HMP Berwyn, din Wrexham, pot fi cazati 2.100 de detinuti. Camerele de aici nu seamana cu niste celule, iar drepturile de care se bucura puscariasii nu amintesc deloc de regimul de detentie. Ei locuiesc in camere cu doua paturi, intre care se afla un birou, pe care stau asezate un laptop si un telefon. E drept ca laptopul nu are internet, insa tot poate fi folosit pentru alte activitati, asa cum e studiul. parnaie anglia 2jpg Inchisoare de lux in Marea Britanie parnaie anglia 3jpg Inchisoare de lux in Marea Britanie parnaie angloia 5jpg Inchisoare de lux in Marea Britanie parnaoe anglia 3 Inchisoare de lux in Marea Britanie Fiecare camera (asa se cheama, nu celula!) are baie proprie, in care se afla inclusiv un dus. Detinutii beneficiaza de un teren de fotbal, dar si de cateva terenuri mai mici, destinate altor sporturi. Au si o sala de fitness, una de jocuri, centru de sanatate, dar toate acestea nu pot fi folosite decat in afara orelor de munca obligatorii si pana la inchiderea usilor, seara. Criticat pentru ca acorda detinutilor atatea drepturi si un stil de viata de care nu se bucura unii dintre cei care traiesc in libertate, Russ Trent, cel care conduce inchisoarea, a replicat ca adevarata pedeapsa e faptul ca acestia nu stau alaturi de familiile lor, in propria casa. Penitenciarul, a carui constructie a inceput in 2014, nu e complet finalizat. Cand va fi gata, va oferi 1.000 de joburi si va creste economia locala cu 23 de milioane de lire sterline anual.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!