Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incertitudine in privinta unei semnaturi de pe protocol

Incertitudine in privinta unei semnaturi de pe protocol

Autor:

Continua sa apara reactii dupa desecretizarea si publicarea, in prima faza de catre SRI, a protocolului de colaborare semnat in 2009 de Serviciul Roman de Informatii, Instanta Suprema (Inalta Curte de Casatie si Justitie) si Parchetul General (Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie).

 

semn 607x500 Incertitudine in privinta unei semnaturi de pe protocolDe departe cea mai sonora are legatura cu una dintre semnaturile ce apar pe protocol. Pe documentul in cauza apar trei nume si semnaturi: a directorului SRI de la acel moment, George Maior, a procurorului general de la acea data, Laura Codruta Kovesi, precum si a unui fost presedinte al Inaltei Curti, Nicolae Popa. Acesta din urma, insa, are dubii in privinta semnaturii. Astfel ca spune ca intentioneaza sa mearga marti sa studieze documentul in cauza, la Inalta Curte, si sa se edifice. “Exista aparenta ca este semnatura mea (…) documentul este datat 2 septembrie 2009, moment in care eu nu mai eram deja in Curte, plecasem din Curte, am depus formele de plecare la CSM (…) nu stiu ce s-a intamplat, o sa clarific (…) vad ca este si parafata de institutie, nu puteam am predat tot, am plecat”, a declarat Popa, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Mai mult, fostul sef al Instantei Supreme a mai subliniat un alt aspect: “nu am negociat niciodata, nu am discutat de vreun asemenea document”.

sursa foto: captura document    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!