AcasăNewsIncepe razboiul? Care sunt cele mai sigure tari

Incepe razboiul? Care sunt cele mai sigure tari

Noua regiuni ferite de urgia nucleara

Se pare ca venirea la putere a lui Donald Trump n-a avut darul de a linisti zvonurile tot mai alarmiste privind posibilitatea declansarii unei noi conflagratii mondiale.

Noua regiuni ferite de urgia nucleara

Asa ca, specialistii au ales noua zone pe care, cred ei, urgia razoiului le va ocoli, si unde oamenii ar putea duce o viata lipsita de teama vantului nuclear.

Islanda

Este o tara aflata la sute de mile de orice alt tarm, ceea ce o face relativ sigura in cazul unei invazii continentale, si nici nu a avut vreodata intentii razboinice. In plus, coastele sale sunt locuri ideale de pescuit pentru supravietuitorii unui nou mare razboi, care astfel ar avea hrana din belsug pana civilizatia va reusi sa se recladeasca.

Insula Lewis

Este o insula apartinand Scotiei, dar la trei ore de mers pe apa pana acolo. Aici, oricine ar putea trai bine-mersi, fara a atrage catusi de putin atentia asupra lui.

Antarctica

N-ar avea de ce sa fie bombardata sau atinsa de explozii nucleare. E drept, e frig rau, dar cu siguranta e mult mai bine decat in mijlocul unei conflagratii nimicitoare. Si apoi, gheata inseamna si apa la discretie.

Kansas City

Se pare ca in cazul unui raboi  nuclear, acesta ar fi locul ideal de unde ai putea sa te aperi de atacatori cu mare succes. Apoi, orasul este inconjurat de multe ferme manoase din care ai puea sa te alegi cu mancare din belsug.

Yukon

Este probabil cea mai indepartata regiune a Canadei, unde, iarasi, nu ar fi motive sa te intalnesti cu vreo racheta balistica. In plus, zona e plina de animale salbatice care ti-ar putea servi drept hrana pana la urmatoarea Apocalipsa.

Cape Town

Cape Town nu este numai cel mai bogat oras al Africii de Sud, ci, mai bine, este atat de departe de zonele unde ar putea avea interes natiunile beligerante, incat aici e posibil ca al treilea Razboi Mondial sa nu ajunga vreodata.

Guam

Este cea mai usor de aparat insula din lume, asa ca, daca auzi de vreun razboi nimicitor, fugi aici. Nu prea e lume, dar cu siguranta vei scapa cu viata, fara a fi nevoie sa tragi un foc de arma.

Berna

Capitala Elvetiei nu a fost implicata in nici un mare razboi pana acum, caci si-a pastrat cu brio statutul de neutralitate, asa ca n-ar avea de ce sa intre acum in vreun conflict armat.

Tristan da Cunha

Din pleiada insulelor bine izolate de pe planeta, Tristan da Cunha are cateva avantaje cu totul speciale. Viata aici e atat de pasnica incat oamenilor nici nu le poate trece prin minte ca ar putea veni un razboi peste ei. Pace, liniste si cirezi de vite de crescut fara bataie de cap.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger