Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incepe minivacanta de 1 mai. Multi tineri au plecat deja, cu trenul, la mare

Incepe minivacanta de 1 mai. Multi tineri au plecat deja, cu trenul, la mare

Autor:

Dornici sa inceapa cat mai curand distractia, multi tineri -studenti sau nu- au luat inca de dimineata drumul Garii de Nord si s-au imbarcat in trenurile care mare.

 

cfr3 Incepe minivacanta de 1 mai. Multi tineri au plecat deja, cu trenul, la mareFie ca si-au cumparat din timp biletele, fie ca s-au asezat in ziua plecarii la coada, in gara, pentru a-si lua tichete, s-a vazut ca erau cu totii entuziasmati de perspectiva de a petrece cateva zile la mare, ca doar se apropie 1 mai.

Trebuie spus ca CFR-ul a anuntat ca de vineri incepand si pana pe 1 mai se vor suplimenta trenurile, astfel incat sa apara peste 8.000 de locuri in plus fata de perioada obisnuita.

Insa nu toti aleg sa-si petreaca minivacanta de 1 mai pe litoral, existand interes si cand vine vorba de statiunile montane.

Si cum nu toata lumea alege sa mearga cu trenul, este foarte posibil ca, in orele urmatoare, sa se aglomereze si drumurile care duc fie la mare, fie pe Valea Prahovei.


1 Comentariu la Incepe minivacanta de 1 mai. Multi tineri au plecat deja, cu trenul, la mare

  1. Paula C

    Atentie, oportunitate pentru toate localitatile in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, contactati unul dintre membrii echipei departamentului de informatii: paulacameliaAP@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!