Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incepe constructia BRUA

Incepe constructia BRUA

Autor:

Transgaz a anuntat ca vineri s-a semnat contractul sectorial de lucrari avand ca obiect „Lucrari de executie pentru statiile de comprimare STC PODISOR, STC BIBESTI si STC JUPA din cadrul proiectului: ”DEZVOLTAREA SISTEMULUI NATIONAL DE TRANSPORT GAZE NATURALE PE CORIDORUL BULGARIA – ROMANIA – UNGARIA – AUSTRIA, FAZA 1(BRUA – Faza 1)”, anunt de participare in SEAP nr. 178482/30.08.2017, in valoare de 288.742.446,15 lei, fara TVA.

 

bruaa 1 350x241 Incepe constructia BRUACastigatorul licitatiei, semnatar al contractului, este Asocierea INSPET SA – lider, PETROCONST SA – asociat, MOLDOCOR SA – asociat, HABAU PPS PIPELINE SYSTEMS SRL – asociat, IRIGC IMPEX SRL – asociat, SUTECH SRL – asociat, TIAB SA – asociat, ROCONSULT TECH SRL –asociat.

Mentionam de asemenea faptul ca ordinul de incepere al lucrarilor, conform graficului de implementare a proiectului, se va semna la data de 14. 04.2018.

transgaz 600 350x233 Incepe constructia BRUASNTGN Transgaz SA Medias este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport (SNT) gaze naturale si asigura indeplinirea in conditii de eficienta, transparenta, siguranta, acces nediscriminatoriu si competitivitate a strategiei nationale privind transportul intern si international al gazelor naturale si dispecerizarea gazelor naturale, precum si cercetarea si proiectarea in domeniul specific activitatii sale, cu respectarea cerintelor legislatiei europene si nationale, a standardelor de calitate, performanta, mediu si dezvoltare durabila.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!