AcasăNewsIncepe constructia BRUA

Incepe constructia BRUA

Transgaz a anuntat ca vineri s-a semnat contractul sectorial de lucrari avand ca obiect „Lucrari de executie pentru statiile de comprimare STC PODISOR, STC BIBESTI si STC JUPA din cadrul proiectului: ”DEZVOLTAREA SISTEMULUI NATIONAL DE TRANSPORT GAZE NATURALE PE CORIDORUL BULGARIA – ROMANIA – UNGARIA – AUSTRIA, FAZA 1(BRUA – Faza 1)”, anunt de participare in SEAP nr. 178482/30.08.2017, in valoare de 288.742.446,15 lei, fara TVA.

Castigatorul licitatiei, semnatar al contractului, este Asocierea INSPET SA – lider, PETROCONST SA – asociat, MOLDOCOR SA – asociat, HABAU PPS PIPELINE SYSTEMS SRL – asociat, IRIGC IMPEX SRL – asociat, SUTECH SRL – asociat, TIAB SA – asociat, ROCONSULT TECH SRL –asociat.

Mentionam de asemenea faptul ca ordinul de incepere al lucrarilor, conform graficului de implementare a proiectului, se va semna la data de 14. 04.2018.

SNTGN Transgaz SA Medias este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport (SNT) gaze naturale si asigura indeplinirea in conditii de eficienta, transparenta, siguranta, acces nediscriminatoriu si competitivitate a strategiei nationale privind transportul intern si international al gazelor naturale si dispecerizarea gazelor naturale, precum si cercetarea si proiectarea in domeniul specific activitatii sale, cu respectarea cerintelor legislatiei europene si nationale, a standardelor de calitate, performanta, mediu si dezvoltare durabila.

author avatar
Andrei Coman
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger