Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiul de la Bamboo a fost stins, in sfarsit. Pompierii raman, insa, in zona

Incendiul de la Bamboo a fost stins, in sfarsit. Pompierii raman, insa, in zona

Autor:

La trei zile de cand clubul de lux aflat in zona Lacului Tei a fost inghitit de flacari puternice si de nori de fum, s-a anuntat, oficial, in jurul orei 12.30, ca incendiul a fost stins.

 

pompieri club Incendiul de la Bamboo a fost stins, in sfarsit. Pompierii raman, insa, in zonaChiar si asa, specialistii in stingerea incendiilor vor fi inca prezenti in zona, cu o autospeciala, inca 24 de ore. Motivul este dat de faptul ca se supravegheaza zona afectata de focul foarte puternic, care a facut prapad in jur si a facut ca interventia sa fie una de lunfa durata..

De altfel, in cursul diminetii din directia ISU Bucuresti se preciza ca avand in vedere faptul ca pompierii au constatat ca inca exista un focar, in zona centrala a clubului, de unde iese inca fum, in zona se afla o masina de interventie.

Si deunazi s-a monitorizat situatia, inclusiv in cursul noptii precedente in perimetrul clubului aflandu-se pompieri, care au avut misiunea de a supraveghea localul. Si pe langa pompieri, duminica au fost si anchetatorii, care, insa, nu au putut face cercetari la fata locului tocmai pentru ca specialistii nu au declarat lichidat incendiul, semn ca riscul nu a fost inlaturat in totalitate.

In tot acest timp, la Politia Capitalei continua audierile in cazul de fata.

sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!