AcasăNewsIncendiu violent la o hala din Alba Iulia. Flacarile au facut prapad

Incendiu violent la o hala din Alba Iulia. Flacarile au facut prapad

Zeci de pompieri au luptat cu flacarile ce au cuprins o suprafata de cateva mii de metri patrati apartinand unei fabrici de condimente. Din fericire, nu au existat victime.

Pompierilor din alba Iulia, care au ajuns in zona cu mai multe autospeciale cu apa si spuma, dar si cu o autoscara care sa le permita interventia la inaltime, li s-au alaturat colegi de la ISU Sibiu, Hunedoara si Mures, cu mai multe masini echipate pentru situatii de urgenta.

Alerta a fost data sambata dimineata, in jurul orei 6, cand au fost observate flacarile. Conform IGSU, a fost vorba despre un incendiu violent ce a afectat o hala de productie de condimente din localitatea Alba Iulia, adica un spatiu cu o suprafata de circa 8000-10000 mp.

E de mentionat faptul ca reprezentantii ISU Alba au avertizat populatia din zona, prin intermediul un mesaj trimis prin sistemul RO-Alert, „asupra prezentei fumului dens rezultat din procesului de ardere”, anunta aceeasi sursa.

Inca nu se stie ce anume a declansat incendiul, dar se asteapta ca o ancheta derulata de specialisti sa lamureasca acest lucru.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari

2 COMENTARII

  1. This ‘missing’ mass (about 0.1 percent of the original mass) has been converted into energy according to Einstein’s equation.

  2. Asiguratorii vor plati piperu care ne ustura noua cercul polar de sud. O parafreza – Acolo unde victime nu e nimic nue.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger