AcasăNewsIncendiu violent la iesirea din Capitala: un om a murit, altul a...

Incendiu violent la iesirea din Capitala: un om a murit, altul a ajuns la spital

Un om si-a gasit sfarsitul in conditii cumplite, in cursul noptii trecute, ca urmare a izbucnirii unui incendiu violent, intr-o cladire folosita ca depozit.

Incidentul s-a produs in localitatea ilfoveana Afumati, situata la iesirea din Bucuresti, catre Urziceni. Pompierii au intervenit cu peste 20 de autospeciale, insa misiunea lor a fost ingreunata de puterea focului care a cuprins o suprafata de 2000 de metri patrati. Salvatorii au actionat din afara incintei, ca urmare a faptului ca exista riscul de prabusire a elementelor de constructie, din cate a explicat un reprezentant al pompierilor, aflat la locul interventiei.

Din pacate, in urma verificarilor desfasurate la fata locului, un om a fost gasit carbonixat in interiorul uneia dintre incaperile cladirii folosite ca depozit de legume si fructe, iar un barbat cu varsta in jurul a 30 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale, ca urmare a faptului ca a fost expus la fumul degajat de incendiul violent, din cate au anuntat reprezentantii ISU Bucuresti Ilfov. Acesta din urma a fost preluat cu o salvare si tranportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost preluat de catre specialistii acestei unitati medicale.

Din imaginile surprinse la fata locului se pot observa proportiile dezastrului.

Sursa foto: ISU Bucuresti/Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger