Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Incendiu violent intr-un bloc din judetul Suceava: o intreaga familie la spital

Incendiu violent intr-un bloc din judetul Suceava: o intreaga familie la spital

Autor:

Pompierii au intervenit de urgenta in zona unui bloc din Gura Humorului, ca urmare a faptului ca la mansarda constructiei au fost observate facari puternice.

 

incendiu bloc 720x480 Incendiu violent intr un bloc din judetul Suceava: o intreaga familie la spitalInterventia a avut loc dupa lasarea intunericului, apelul la 112 fiind dat la ora 22 si 40 de minute. Flacarile ce au cuprins un apartament aflat la mansarda cladirii de locuinte au fost atat de puternice incat s-au observat de la o distanta considerabila, dar mai mult decat atat riscau sa se extinda si la blocurile din jur.

Reprezentantii ISU Suceava, care au interventi la fata locului, au decis evacuarea de urgenta a locatarilor, pentru siguranta acestora. Din pacate, au fost 5 persoane care au avut nevoie de prezenta medicilor, printre acestia o familie cu un copil de patru ani, ajunsi la spital in urma intoxicarii cu fum.

Puterea flacarilor a fost sporita de faptul ca a fost vorba despre o mansarda facuta din lemn. Pompierii suceveni au primit sprijinul colegilor de la alte statii, in total intervenind 16 autospeciale, unele dotate cu scara, pentru interventii la inaltime. In ciuda stradaniei lor, bunurile din apartamentele aflate la mansarda cladirii au fost afectate.

sursa foto: ISU Suceava
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!